Hírek

Szarvady Attila és Kovács Péter levele a Vargha kerttel kapcsolatban

Szarvady Attila és Kovács Péter vevők levele 2021. szeptember 9. napján a Képviselő-testületi ülés előtt érkezett, amelyet most teljes egészében közzéteszünk:

Tisztelt Polgármester Úr, Tisztelt Képviselők! 

Figyelemmel kísérve az elmúlt hetek és napok történéseit amelyek az internetes felületeken, lakossági megbeszéléseken és testületi üléseken folytak, az alábbi javaslatot és döntést hoztuk a Vargha kert megvásárlásával kapcsolatban. 

Teljes mértékben figyelembe véve a Vargha kert édekvédő lakosságának észrevételeit annak ellenére, hogy számuk lakosságarányosan igen csekély illetve azt, hogy az Önkormányzat igen nehéz helyzetben van a pénzügyi és a morális döntés miatt egyaránt , nem szándékozunk sem Family Parkot sem lakóparkot építeni a területen, bár ezutóbbit soha nem is terveztük. 

Ellenben javasoljuk, hogy az érdekvédő csoport demokratikusan válasszon egy 3 fős tárgyaló küldöttséget akivel,  a lakossági fórumokon  többször elhangzott szándékuk és vállalásuk szerint, ami a privát pénzügyi forrás ráfordítását , a privát munka és területgondozás elvégzését jelenti, és  az Önkormányzattal közösen lehet tárgyalni a hasznosításról. 

Ezesetben vállaljuk, hogy a területet ezen érdekeket figyelmbe véve hasznosítjuk  a köz javára  és az érdekvédő csoport illetve a lakosság minden lehetőséget megkap hogy vállalását teljesíteni tudja. 

Üdvözlettel, 

Kovács Péter

Szarvady Attila,