Önkormányzat

Alpolgármester

Alvincz Anett

alpolgármester
(társadalmi megbízatás)

E-mail: alpolgarmester@csobanka.hu, anett.alvincz@gmail.com
Mobil: 06-30/186-2394
Ügyfélfogadás: minden szerdán 16.00 – 18.00

Bemutatkozásom

Születésem óta Csobánkán élek. 22 éve pedagógusként dolgozom, jelenleg a Pomázi Német Nemzetiségi Általános iskolában vagyok intézményvezető-helyettes és németet és német néptáncot tanítok a gyerekeknek. Az elmúlt években ismereteimet és tudásomat a pedagógusi pályán kívül a közigazgatás területén is tovább gyarapítottam, 2009-ben diplomát szereztem a Budapesti Corvinus Egyetem igazgatásszervező szakán. 2006 óta vagyok képviselője Csobánka Község Német Nemzetiségi Önkormányzatának és 2014 óta községi képviselő is vagyok.

Német nemzetiségi származásom okán számomra nagyon fontos, hogy a nemzetiségi hagyományokat ápoljuk és életben tartsuk, ezért is alapítottam egy német nemzetiségi tánccsoportot Csobánkán. Számos rendezvényt szerveztünk már a faluban, így rendszeresen részt veszek a település kulturális életében. A Német Nemzetiségi Önkormányzat által pedig nemzetiségi nyári táborokat szervezek gyerekeknek már több éve.

Van egy 15 éves fiam és egy 23 éves lányom.

Hogy mit jelent számomra Csobánka? Ez az otthonom, ahová nem csak aludni járok haza, hanem igyekszem tenni azért, hogy élhetőbb település legyen. Egy kicsit olyan, mint régen, ahol az emberek ismerték és tisztelték egymást.