Hírek

INGYENES VÍZTAKARÉKOSSÁGI CSOMAG

Az ESG-PRO Hungary Kft. és Csobánka Község Önkormányzata meghirdeti a Perlátor Programot. A programban a jelentkezők ingyenes víztakarékossági csomagot kapnak a környezet és a pénztárca védelmében. 

Mit tartalmaz a csomag?

A Perlátor Program keretében egy egységcsomagot fog kapni, ezek a vízmegtakarítást eredményező eszközöket – perlátorokat, áramlásszabályozókat és perlátor kulcsot -, valamint egy beszerelési útmutatót tartalmaz.

A perlátor a kézmosás és a mosogatás vízigényének csökkentésére alkalmas. Névleges teljesítménye 4l/perc. A csomagban 3 db perlátor található.

Az áramlásszabályzó a zuhanyzás vízigényének csökkentésére alkalmas. Névleges teljesítménye 6l/perc. A csomagban 2 db áramlásszabályzó található.

A kulcs segítségével a perlátor könnyen beszerelhető a csaptelepek többségébe anélkül, hogy a csapon sérülést okozna. A csomagban 1 db perlátor kulcs található.

Az útmutató részletes leírással és képekkel szolgál, ezért a beszereléshez vízszerelőre nem lesz szükség. A csomagban 1 db használati utasítás található.

Hogy juthat hozzá a csomaghoz?

A Programban részt vehet minden cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező 18. életévét betöltött személy, aki hiánytalanul és a valóságnak megfelelően kitölti a Nyilatkozatot, elfogadja a Részvételi szabályzatot és az Adatkezelési szabályzatot az átvételi ponton.

A Nyilatkozat itt letölthető, vagy az átvételi ponton a csomag átvétele előtt kitölthető.

Az átvételi pont a Polgármesteri Hivatal szociális irodája.

A nyilatkozatok kitöltésére és csomagok átvételére ügyfélfogadási időben van lehetőség (hétfőn 8.00 -12.00, és 13.00-16.00, valamint szerdán 8.00 -12.00, és 13.00-16.00 között).

A Perlátor Programba 2024. március 14-ig lehet jelentkezni.

A részletek a http://perlatorprogram.hu honlapon olvashatók.