Hírek

Szombaton ismét ajándék-csomag kiosztás a kuponnal rendelkező gyermekek és 70 év feletti nyugdíjasok részére

A település 0-14 év közötti gyermekeknek és 70 év feletti nyugdíjasoknak járó Mikulás-, és Karácsonyi-csomagot 2021. december 4. napján 16:00-18:00 óra között vehetik át a kuponnal rendelkezők a Fő tér 7. szám alatti kivilágított épületben.

Az át nem vett csomagokat az osztási napokat követően nincs módunkban tárolni, azok felajánlásra és elszállításra kerülnek.

Kupont csak a postaládával és házszámmal ellátott ingatlanokhoz tudtuk eljuttatni. Ahol nem volt egyértelmű a címzett neve, házszáma és nem állt rendelkezésre postaláda, oda önkénteseink nem tudták továbbítani a kupont.

Kupont azok a gyermekek kaptak, akik csobánkai lakcímmel rendelkeznek, de nem a csobánkai óvodába vagy iskolába járnak. A kuponok az osztásnál lakcímkártya felmutatásával átvehetőek.

A településen járó iskolások és óvodások részére az iskola és az óvoda osztja ki a csomagokat!

A 70 éven felüli nyugdíjasok kupon ellenében karácsonyi ajándékcsomagjaikat még 2021. december 11. napján 16:00-18.00 között is átvehetik. A csomagok házhozszállításában az önkormányzat nem tud segítséget nyújtani, de kupon és meghatalmazás birtokában a meghatalmazott átveheti a csomagot.