Hírek

Megújult Csobánka weboldala

Az elmúlt hónapok intenzív fejlesztési munkájának köszönhetően a tegnapi napon publikálhattuk a megújult csobanka.hu weboldalt. A korszerű oldal az önkormányzati ASP rendszer helyébe lép, ami csak december 31. éjfélig lesz elérhető, ezért kérjük, hogy az eddigi átirányított csobanka.asp.lgov.hu domaint módosítsák csobanka.hu-ra, mert január 1-től csak ez lesz elérhető.

Az új oldalon máris elérhetőek a legfontosabb és legfrissebb információk, de a korábbi dokumentumok feldolgozása és áttöltése még eltarthat egy ideig. Addig is elérhetik a régi oldalt archívum formájában a csobanka.hu/regi címen. Az új weboldal jelenleg éles tesztüzemben van, ha hibát tapasztal, akkor kérjük jelezze a  polgarmesterihivatal@csobanka.hu email címen.

Felhívjuk mindenki figyelmét az új oldal webpush szolgáltatására, ami azonnali üzeneteket tud küldeni az ezt fogadni képes mobiltelefonokra és számítógépekre. Ilyen üzenetet csak akkor fogunk kiküldeni, ha indokolt, hogy minél többen, minél gyorsabban értesüljenek fontos információkról. Az első látogatás alkalmával a böngészőjük fel fogja ajánlani ezt a lehetőséget, a későbbiekben pedig a jobb alsó sarokban található piros csengő ikonnal tudják engedélyezni. Kérjük, hogy használják ki minél többen ezt a szolgáltatást.

A fejlesztés önerőből történt egy nyílt forráskódú CMS rendszer segítségével a hivatal dolgozóinak szakértelmét és munkáját felhasználva. Ezúton mondok köszönetet a fejlesztés során elvégzett munkáért Gloiber Editnek, dr. Imre Gábornak és Szatmári Zsoltnak, valamit a tárhelyért és az oldal költöztetése során nyújtott segítségért Höltzl Péter helyi informatikai szakembernek.

Völgyes József
polgármester