Hírek

Május 29-én kinyit az önkormányzat telephelye zöldhulladék elhelyezésre

A lakossági igényeket figyelembe véve május 29-én 8:00-12:00 óra között nyitva tart az önkormányzat telephelye, ahová a csobánkai lakcímmel rendelkező lakosok saját maguk beszállíthatják és elhelyezhetik az ingatlanjukon felhalmozódott zöldhulladékot.

A telepre történő belépés előtt szükséges a lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatása.

Az önkormányzat munkatársai irányítják és ellenőrzik a lepakolást. Az udvaron a zöldhulladékot elkülönítetten gyűjtjük. Külön a füvet, falevelet és külön az ágat, gallyat. Kérjük, ennek szíves tudomásul vételét, mert a zöldhulladékot csak is így áll módunkban befogadni.

Zsákos zöldhulladék esetén a zsákokat ki kell üríteni és azt tilos a telephelyen hagyni, az egyéb tároló/szállító edényzettel együtt.

Amennyiben a zöldhulladék között egyéb kommunális, szelektív vagy veszélyes hulladék is elhelyezésre kerül, a helyszínen feljegyzést készítünk, a szemetelőt automatikusan kitiltjuk, illetve megtesszük ellene a szükséges jogi lépéseket illegális szemétlerakás miatt!

Önkormányzat telephelye: Béke út – Nyár utca kereszteződése

A telephelyen térfigyelő kamerarendszer működik! Az egyéb időszakban lerakott zöldhulladék vagy egyéb hulladék elhelyezése szigorúan tilos!