Hírek

Ismét zöldhulladék elhelyezés az önkormányzat telephelyén – június 26. szombat 15:00-18:00

E héten szombaton 15:00-18:00 között nyitva áll a csobánkai lakcímmel rendelkező lakosság számára az önkormányzat telephelye a felhalmozódott zöldhulladék elhelyezésére.

A telepre történő belépés előtt szükséges a lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatása.

Az önkormányzat munkatársai irányítják és ellenőrzik a lepakolást. Az udvaron a zöldhulladékot elkülönítetten gyűjtjük. Külön a füvet, falevelet és külön az ágat, gallyat. Kérjük, ennek szíves tudomásul vételét, mert a zöldhulladékot csak is így áll módunkban befogadni.

Ágak, fatörzsek bármilyen átmérővel lepakolhatók, fatönk földtől megtisztítva elhelyezhető.

Zsákos zöldhulladék esetén (fűnyesedék, falevél, összedarabolt ágak) a zsákokat ki kell üríteni, azt tilos a telephelyen hagyni, az egyéb tároló/szállító edényzettel együtt.

Amennyiben a zöldhulladék között egyéb kommunális, szelektív vagy veszélyes hulladék is elhelyezésre kerül, a helyszínen feljegyzést készítünk, a szemetelőt automatikusan kitiltjuk, illetve megtesszük ellene a szükséges jogi lépéseket illegális szemétlerakás miatt!

Önkormányzat telephelye: Béke út – Nyár utca kereszteződése

A telephelyen térfigyelő kamerarendszer működik! Az egyéb időszakban lerakott zöldhulladék vagy egyéb hulladék elhelyezése a területen vagy annak környezetében szigorúan tilos és feljelentést von maga után!