Hírek

Hibaelhárítás miatt vízhiány és útlezárás lesz augusztus 2-án az Üdülők útján

Az Üdülők útján alsó szakaszán található csőtörés javítása miatt augusztus 2. napján vízhiány várható az Üdülők útja és környékén. Az Üdülők útjára vezető hidat a munkálatok befejezéséig lezárják.

Víznyomás csökkenés és ivóvíz-szolgáltatás szünetelése az alábbi területek várható: Üdülők útja, Múzsa utca, Panoráma utca, Kápolna utca, Fácán utca, Barackvirág utca, Kilátó utca, Kerekdombi utca, Diófa utca, Mogyoró utca, Búzavirág utca, Cinke utca, Őzgida utca, Pipacs utca, Vadvirág utca, Hubertus köz, Hunor utca.

Kérjük a lakókat, gondoskodjanak a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről! A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani! A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ez a jelenség az egészségre ártalmatlan.

A hibaelhárítás befejezéséig az Üdülők útjára vezető híd a közúti forgalom elől lezárásra kerül.

Türelmüket köszönjük!

DMRV tájékoztatója