Hírek

A héten utolsó két alkalommal lehet zöldhulladékot beszállítani az önkormányzat telephelyére

2021. december 8. napján 14:00-16:00 óra között és 2021. december 11. napján 14:00-16:00 óra között van még lehetőség zöldhulladékot beszállítani az önkormányzat Béke út végén található telephelyére.

A telepre történő belépés előtt szükséges a lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatása.

Az önkormányzat munkatársai irányítják és ellenőrzik a lepakolást. 

Ágak, fatörzsek bármilyen átmérővel lepakolhatók, fatönk földtől megtisztítva elhelyezhető.

Zsákos zöldhulladék esetén (fűnyesedék, falevél, összedarabolt ágak) a zsákokat ki kell üríteni, azt tilos a telephelyen hagyni, az egyéb tároló/szállító edényzettel együtt.

Amennyiben a zöldhulladék között egyéb kommunális, szelektív vagy veszélyes hulladék is elhelyezésre kerül, a helyszínen feljegyzést készítünk, a szemetelőt automatikusan kitiltjuk, illetve megtesszük ellene a szükséges jogi lépéseket illegális szemétlerakás miatt!

Önkormányzat telephelye: Béke út – Nyár utca kereszteződése

A telephelyen térfigyelő kamerarendszer működik! Az egyéb időszakban lerakott zöldhulladék vagy egyéb hulladék elhelyezése a területen vagy annak környezetében szigorúan tilos és feljelentést von maga után!

A Zöld-udvart az időjárás függvényében nyitja ki az önkormányzat. Esős időben az út felázása miatt nem lesz nyitva, erről és a pótidőpontokról a www.csobanka.hu oldalon ad tájékoztatást az önkormányzat.