Hírek

45 millió Forintból újul meg a Szabadsághegy utca

Örömmel értesítjük a Tisztelt lakóközösséget, hogy Csobánka Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében meghirdetett „Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény, vízelvezető rendszer építése/felújítása – 2022” című, MFP-UHK/2022 kódszámú pályázatra benyújtott anyag 44 991 020 Ft támogatást nyert. A projekt keretében a Szabadsághegy utca felületének felújítására kerül sor, amely egybefüggő aszfaltburkolatot kap.

Kivitelezés megkezdésének várható időpontja: 2022. július

A közművekkel kapcsolatos fontos információk:

Az útfelújítással együtt elkészülnek az utca ivóvíz gerincvezetékének eddig kiépítetlen szakaszai is. Felhívjuk az ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a hiányzó közmű csatlakozásokat (víz, csatorna, gáz, elektromos vezeték) az útfelújítási munkálatok előtt, illetve a gerinchálózat elkészültét követően azonnal szíveskedjenek kiépíttetni.

A közút kezelője az elkészült közút felületére vonatkozó burkolatbontási kérelmet a rendkívüli igénybevétel esetein kívül 10 éven át megtagadhatja.

Tájékoztatást a későbbiekben a Csobánkai Hírlevélben és Csobánka Község Önkormányzata honlapján találnak, a további egyeztetésekre pedig felhívás alapján kerül sor.