Site icon Csobánka Község Önkormányzata

Pénteken ismét lehet személyesen hulladékszállítási szerződést kötni

Hulladékszállítás Csobánka

Február 26-án újra tart személyes ügyfélfogadást a hulladékszállítást végző Kommunál-JUNK Kft.. Megállapodást kell kössenek azok, akiknek eddig nem volt hulladékszállítási szerződése, ugyan is március 1-től csak azokból a kukákból üríti ki a szolgáltató a hulladékot, amelyen van szerződést igazoló matrica. (lásd a mintát az alábbi képen)

Üdülőingatlanok, vagy időlegesen használt ingatlanok esetében is kell szerződést kötni, de itt lehetőség van hónapokban vagy negyedévekben meghatározott mértékű használati szezon megjelölésére. A fizetendő közszolgáltatási díj megállapításánál a használati szezon időtartamát kell alapul venni, de az nem lehet kevesebb az állandó lakóingatlan tulajdonosára meghatározott éves díj 50%-ánál.

A szerződés megkötéséhez szükség van a személyes okmányokra, az ingatlanra vonatkozó tulajdoni lapra, vagy adás-vételi szerződés, vagy bérleti szerződés másolatára.

Időpont és helyszín: 2021. február 26. (péntek), 8:00-12:00 óraGyermekjóléti Szolgálat irodája (Csobánka, Fő út 1. oldalsó épület)

A témával kapcsolatos előző tájékoztatásunkat itt olvashatja.

A bejelentési adatlapok és további információk elérhetőek a Hulladékszállítás menüpont alatt.

Amennyiben Önnek van szerződése és eddig rendszeresen elvitték a hulladékot, de még nem kapott 2021. évi igazoló matricát, kérjük, jelezze a szolgáltató felé az alábbi elérhetőségeken:

Kommunál-JUNK Kft.

ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu

Telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége :

33/737-765

Hétfő: 08:00-12:00

Kedd: 08:00-14:00

Szerda: nincs telefonos ügyintézés

Csütörtök: 08:00-14:00

Péntek: 08:00-11:00

Exit mobile version