Site icon Csobánka Község Önkormányzata

Ismételt felhívás közterületre kilógó ágak levágására

A hulladékszállítást végző Kommunál-JUNK Kft. ismételt tájékoztatása szerint továbbra is sok utcában akadályozott a kilógó ágak miatt gépjárműveik biztonságos közlekedése. Több autóban okoztak a belógó ágak anyagi kárt.

A hulladékszállító autó magassága miatt kb. 3 méter magasságig szükséges az ágak levágása.

A szolgáltató a következő utcákból jelezte a kilógó ágakat:

A szolgáltató tájékoztatása szerint áprilistól csak azokból az utcákból szállítják el a hulladékot, amelyekben az áglevágások megtörténtek és a hulladékszállító gépjármű biztonságosan közlekedhet.

Felhívjuk figyelmüket, hogy márciustól csak azokból a hulladéktároló edényekből üríti ki a szolgáltató a hulladékot, amelyen van 2021-es jogosultságot igazoló matrica. Amennyiben nincs hulladékszállítási szerződésük, azt megköthetik minden hónap utolsó pénteki napján (legközelebb: március 26-án) a személyes ügyfélfogadáson 8:00-12:00 óra között a Gyermekjóléti Szolgálat irodájában. (Ha rendelkeznek hulladékszállítási szerződéssel – eddig kaptak csekket az NHKV Zrt.-től -, de még nem kapták meg a matricát, jelezzék a Kommunál-JUNK Kft. felé az ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu e-mail címen.)

Hulladékszállítással kapcsolatos további információk

Exit mobile version