Hírek

Elérhetőségek

Koronavírus miatti intézkedések Csobánkán

Kedves Csobánkaiak!

 

A mai napon életbe lépett a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzetről szóló kormányrendelet. A rendeletben leírtak ugyan nem érintik közvetlenül településünket és intézményeinket, de az elővigyázatosság és a megelőzés érdekében márciusi rendezvényeinket elhalasztjuk.

Az Egészségügyi Világszervezet már világjárvánnyá nyilvánította a betegséget, ezért arra kérem a lakosságot, mindenki fokozottan ügyeljen a higiéniára. Fontos, hogy mindenki sűrűn és alaposan mosson kezet. Mindenki sűrűbben és alaposabban takarítson, fertőtlenítsen és szellőztessen a zárt térben! 

 

A kihirdetett veszélyhelyzet idejére a polgármesteri hivatal korlátozott ügyfélfogadási rendet vezet be, emiatt kérjük a tisztelt lakosságot, hogy csak halaszthatatlan ügyekben járjanak el személyesen (pl. haláleset) amennyiben lehetséges, intéznivalójukat halasszák későbbre.

Telefonon és elektronikusan változatlanul elérhető ügyfélszolgálatunk.

 

A polgármester, alpolgármester és a jegyző fogadóórája átmenetileg szünetel.

  

És kérem, hogy akinek egészségi panasza lenne, feltétlenül hívja az alábbi számok közül valamelyiket, mielőtt útnak indulna: 

 

Tel: 06 80 277 455

Tel: 06 80 277 456

 

Vagy ide írjon üzenetet:

 

koronavirus@bm.gov.hu

 

Bővebb tájékoztatást itt kaphatnak a járvánnyal kapcsolatban:

 

https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Völgyes József polgármester