Hírek

Elérhetőségek

Hulladékszállítási információk

2020. július 1. napjától a Vertikál Zrt. alvállalkozója a Kommunál-JUNK Kft. végzi a hulladékszállítást Csobánkán.

Kommunális hulladékszállítás

A Verikál Zrt. és az önkormányzat között létrejött szolgáltatási szerződés szerint a kommunális hulladékot azokból a hulladéktároló edényekből ürítik ki, amelyeken megtalálható a vonalkódos, utca házszámot és űrmértéket tartalmazó matrica, illetve amely ingatlanra van érvényes hulladékszállítási szerződés. A kommunális hulladékot minden héten csütörtökön szállítja el a szolgáltató. A hulladék begyűjtése reggel 06 órától kezdődik, ünnepnapokon is.

Szelektív hulladékszállítás

A szelektív hulladékszállítást továbbra is házhoz menő rendszerben biztosítja a szolgáltató korlátlan mennyiségben. A szelektíven gyűjtött műanyag és fém (egy zsákba helyezhető), valamint papír hulladék bármilyen áttetszőbb (sárga, kék, lila, zöld, szürke, stb.) zsákban kihelyezhető az adott szelektív szállítási napon. A fekete zsákban kihelyezett hulladék nem kerül elszállításra. Bármilyen méretű szabvány edényzetben (kukában) kihelyezhető szelektíven gyűjtött hulladék, de az edényen fel kell tüntetni milyen jellegű hulladék található benne (műanyag vagy papír). Az üveg hulladékot a Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtár épületével szemben kihelyezett tárolóedényekből üríti a szolgáltató. A szelektív hulladékot a szolgáltató minden hónap első keddi napján szállítja el együttesen.

Lomtalanítás

A lomtalanítást szintén házhoz menő jelleggel végzi a Kommunál-JUNK Kft. előre egyeztetett időpontban. A lomtalanítás körébe tartozó maximum 3 köbméter hulladékot (bútordarabok, székek, ágyak, ágybetétek, matracok, szőnyegek, ruhaneműk, kerti bútorok, gyerekjátékok, stb.) az ingatlan elé reggel 6 óráig kell kikészíteni a leegyeztetett szállítási napon, amelyet egy erre kialakított gépjárművel szállít el a szolgáltató. Lomtalanításra időpontot csak szabad helyek függvényében tud biztosítani a szolgáltató.

Ügyfélszolgálat

A megállapodás szerint a Kommunál-JUNK Kft. minden hónap utolsó pénteki napján 8:00-12:00 óra között személyes ügyfélfogadást tart a Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtár épületében, ahol lehetőség van a szerződéskötésre (új beköltőzők vagy eddig szerződéssel nem rendelkezők részére), szerződésmódosításra és kérdések feltevésére a szolgáltatással kapcsolatban.

A szolgáltatással, szerződéskötéssel, szállítással, időpontokkal, esetleges panasszal kapcsolatban keresse az alábbi elérhetőségeken a szolgáltatót:

Postacím: 2510 Dorog, Hantken Miksa utca 8. 

E-mail cím: ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu

Telefonszám: 06-33/737-765

www.kommunaljunk.hu

 

Hulladéknaptár 2020

https://kommunaljunk.hu/csobanka/

 

Számlázás

A számlázást továbbra is az NHKV Zrt. végzi a következő elérhetőségeken:

Postacím: 1300 Budapest, pf.: 333

E-mail cím: ugyfelszolgalat@nhkv.hu vagy info@nhkv.hu

Telefonszám: 06-1/999-64-64

 

Letölthető bejelentő lapok:

Új fogyasztó bejelentő adatlap

Szüneteltetés bejelentő adatlap

Szolgáltatás visszaállítása bejelentő adatlap

Postacím változás bejelentő adatlap

Névváltozás bejelentő lap

Megszüntetés bejelentő adatlap

Használóváltozás bejelentő adatlap

Edényzetváltozás bejelentő adatlap