Site icon Csobánka Község Önkormányzata

Tájékoztatás az elektronikus úton történő ügyintézéssel kapcsolatban

Elsősorban az elhúzódó pandémiás időszak kedvező hatással volt arra, hogy az önkormányzat hivatala és az állampolgárok közötti kapcsolattartásban mind nagyobb teret nyert az elektronikus felületek használata. A gyorsabb és egyszerűbb ügyintézés lehetősége ugyanakkor számos technikai jellegű problémára is rávilágított, amelyek kezelésére, illetve megoldására tett lépéseinket az alábbi tájékoztatóban foglaljuk össze:

A hatályos jogszabályok figyelembevételével elektronikus úton benyújtott kérelem az alábbiak szerint alkalmas ügyindításra:

Aláírásukkal ellátott papír alapú kérelmüket az alábbiak alapján tudják eljuttatni a hivatalhoz:

Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy az elektronikus levelezési címen keresztül történő ügyintézéshez és tájékoztatás kéréséhez a Csobánkai Polgármesteri Hivatal központi e-mail elérhetősége használható! Más személyes e-mail címre vagy más közösségi médiában küldött üzenetek nem kerülnek feldolgozásra.

A Polgármesteri Hivatal központi e-mail elérhetősége: polgarmesterihivatal@csobanka.hu

Javasolható, hogy a polgármesternek, bizottságoknak, azok elnökeinek és a képviselőknek szánt elektronikus üzeneteiket – másolatban – szintén erre a címre juttassák el, így azok nyilvántartásba vételük mellett visszakövethetőek lesznek.

Exit mobile version